Детето е най-ценното нещо в живота на един човек.  Разбира

...
Детето е най-ценното нещо в живота на един човек.  Разбира
Коментари Харесай

Златото на татко: дъщеричката на Орлин Павлов

Детето е най-ценното нещо в живота на един човек. 

Разбира се има и други значими хора и неща, само че като че ли, когато станеш родител... всичко се трансформира в света ти, придобива различен смисъл.

Със сигурност това е по този начин за един от най-обичаните, а и красиви родни артисти – надареният Орлин Павлов, който стана баща на момиченце преди година.

Виж още:

Малката Елизабет има прелестни синьо-зелени очи и експресивен взор и е изцяло разбираемо за какво Орлин споделя, че тя е най-голямата му горделивост и наслада в живота.

Щастливият баща постоянно споделя свои фотоси с дребната чародейка, която несъмнено е взела най-хубавото от мама и тате.

Преди време Орлин показа трогателна фотография Елизабет, на която двамата вършат идентични занимателни физиономии. 

Виж още:

Снимката събра много лайкове и мнения.

Майка на сладката Елизабет е дългогодишната другарка на Орлин Павлов, Диана Великова.

Преди време артистът показа, че е желал да бъде изцяло сигурен във връзката си, с цел да пристъпи към идващ стадий - нейното най-истинско материализиране. Орлин добре пази персоналния си живот, само че показа, че е чакал дълго време точно тази жена, която да го подари с дете. 

Виж още:

" Тази усмивка може да излекува Ковид-19 ", написа пък по-рано през март Павлов към друга фотография на Елизабет, която... още веднъж разтопи сърцата на почитателите му.

Певецът и артист показа преди време в изявление, че му е мъчно да съблюдава всички ограничения против пандемията, само че споделя, че все някак се оправя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР